Ansatte

Våre veterinærer

Bjørn Tore Anderssen

Veterinær
Veterinær Bjørn Tore Anderssen har over 30 års erfaring fra smådyrpraksis og siden 1988 har han har drevet Kristiansand Dyreklinikk, som i 2017 ble solgt til Evidensia.. Hans store interesse- og satsingsområde er kirurgi og lidelser i bevegelsesapparatet . Han har lang erfaring i utredning og behandling av halte hunder. Med Bjørn Tore sin lange fartstid som dyrlege og hans lidenskap for beinkirurgi har gitt en bred kompetanse for å finne den riktige behandling for de ulike lidelser.

Hilde Hæstad

veterinær
Hilde er ferdig nyutdannet veterinær i 2020. Hun har jobbet her på klinikken siden januar 2021. Hilde sin interesse- og satsingsområde er bildediagnostikk og kirurgi i smådyrpraksis. Og jobber aktivt for å utvide kunnskapene sine innenfor disse temaene. Hun er utdannet i Bulgaria og utrolig flink med både mennesker og dyr her på klinikken, og prøver alltid å finne løsninger som passer best for både eier og dyr.

Våre assistenter

Johanne Thygesen

Lærling
Johanne startet hos oss september 2021. Hun har gått dyrefaglinjen på holt-skole i Tvedestrand, og er nå lærling som dyrefagarbeider hos oss. Johanne har erfaring med dyrevelferd og trening av dyr fra skolen, og har stor interesse for smådyr, hun har selv 1 katt. og er ei Lillesandsjente

Ilaria Jäck

klinikkassistent
Ilaria startet hos oss i april 2022, hun har gått på landbruksskolen i Søgne og i tillegg, 6 års- erfaring som dyrepasser. Hennes lidenskap er dyr/ arbeid med dyr. Og har selv hatt mange forskjellige dyr opp igjennom. Blant annet gnagere, fugl og nåværende hund.

Maritha Bull

Klinikkassistent
Maritha startet å jobbe her hos oss på klinikken 1.mars 2022. Hun har mye erfaring med hund og har selv 3 hunder nå, med disse driver hun med oppdrett og utstilling. Hun jobber ca. 1 dag i uken og er klinikkens solstråle. Hun en alt mulig dame her på klinikken og hjelper der det trengs.

Her finner du klinikken

Meny