Lund Smådyrklinikk

Velkommen til Lund Smådyrklinikk

Vi er begeistret for å ønske deg velkommen til Lund Smådyrklinikk, stedet hvor vi møter dine kjæledyr med omsorg og dedikert veterinærkompetanse. Hos oss er hvert dyr unikt, og vi forplikter oss til å levere høykvalitetsomsorg som tar hensyn til både deres fysiske og følelsesmessige velvære.

Vår Visjon: På Lund Smådyrklinikk streber vi etter å skape et trygt og støttende miljø for både kjæledyr og deres eiere. Vi tror på helhetlig helsepleie som fremmer en sunn livsstil for dyrene våre.

Kontakt Oss: Har du spørsmål, ønsker å avtale en konsultasjon eller trenger øyeblikkelig hjelp? Vi er her for deg! Kontakt oss for personlig service og omsorg for dine kjæledyr.

Åpningstider:

  • Mandag-fredag: 08:00-15:30
  • Lørdag og søndag: timebestilling etter avtale

Timebestilling i åpningstiden: 38 01 00 00

Timebestilling utenfor åpningstiden: 90800560 eller 90855740

Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å kontakte oss, derfor har vi vakt på ettermiddager, kvelder og helger. Ved behov, nå oss på Vakttelefon: 46822050 eller 90855740. Vi er her for dere, uansett når hjelpen trengs!

Vi er tilbake på Lund! Vi er strålende glade for å kunngjøre at vi nå er tilbake på Lund! Åpningen av våre dører i Torridalsveien markerer et viktig kapittel for oss, der alt startet for over 30 år siden da Bjørn Tore startet sin klinikk. Men det er ikke alt – vi er fortsatt tilgjengelige i Krittveien!

Både Torridalsveien 49 og Krittveien er klare til å ønske våre dyrevenner velkommen. Mange to- og firbeinte venner har savnet oss på Lund, og vi gleder oss til å fortsette å gi omsorg og kjærlighet til dyrene deres.

Adresse: Torridalsveien 49, Kristiansand.

Takk for at du valgte Lund Smådyrklinikk. Vi ser frem til å være din pålitelige partner for kjæledyrenes helse og trivsel

Følg oss på facebook her!

Meny